Välkommen till Ä.K.T.A ÖL

Det lilla bryggeriet med de stora ambitionerna.

Ä.K.T.A står för Ärligt, Kontrollerat, Traditionellt, Alternativt

Bryggeriet startades 2016 och idag finns fem stycken öl på systembolaget och fler är på väg.

Inriktningen är främst försäljning till Systembolaget samt att tillverka profilöl till både privatpersoner och restauranger.

Under 2020 startade vi även upp gårdspuben där vi erbjuder provsmakning av våra öl.

Allt öl som produceras här gör vi enligt hantverksmässiga metoder fast med modern utrustning.

Det innebär också att samtliga ölsorter är både ofiltrerade och opastöriserade för att behålla den goda smaken. Som en följd av detta kan det ibland förekomma lite grums i botten av flaskan. Det är dock helt naturligt – precis som vi vill ha det här på Sibbetorps Gård.

 

//Fredrik

Vad sägs det om oss ute på stan?

Vi tog in Ä.K.T.A ÖL och sålde deras wrappade lättöl. Vi hann inte ens annonsera det innan det var slut. Så har det varit varje gång. Det är jättekul att kunna sälja lokalproducerad lättöl som verkligen säljer sig själv.

ICA-handlare

Vi fick möjlighet att köpa in HjortronIPA och Svensk Lager på fat till vår Pub. De sålde som smör och vi kommer absolut kontakta Ä.K.T.A ÖL igen när restriktionerna släpper lite.

The Eastlake Pub

Tre snabba

Målet har alltid varit det enkla

Målet har alltid varit enkelt, vi ska brygga en riktigt god öl som landar bra hemma i stugorna. Att kunna leverera alkoholfri och även lågprocentig öl till butikerna har tagits emot med riktigt bra resultat. Vi hinner nästan inte med. Så vill jag ha det.

från 60 liter till 250

När vi började brygga och sälja på Systembolaget bryggde vi60 liter i veckan. Nu brygger vi minst 250 liter i veckan.

Vi gör DIN egen öl

Vi kan tillverka en öl till din fest, restaurang eller till ditt event. Välj en helt egen öl eller sätt din etikett på en av de vi redan har. Kontakta oss så tar vi det därifrån.

Våra storsäljare

Kontakta oss

Address: Sibbetorp 833, Pålsboda
Phone: 070-885 55 85